Déri, ki hatalmát uszításban méri


Telefonos tájékoztató kampánynak álcázott kormányellenes uszítást szabadított rá Újpestre gyűlöletkeltő szelencéjéből a kerület momentumos fura ura. Az áldatlan áldásból nemcsak az újpestiek részesülnek.Továbbra sem tért észhez Déri Tibor, a negyedik kerület ügyeletes tejbetökfeje, jó szokásához híven szarik az újpestiek kobakjára. Illetve, dehogy szarik, mit is beszélek, csuda jó lenne, ha így tenne. A városvezetésre képtelen városvezető alattomos gyűlöletkampánnyal kezdte el terrorizálni a lakosságot, a kormányellenes permetből pedig a felvilágosult nyugati széljárásnak köszönhetően azok is kapnak, akiknek soha semmi közük nem volt a kerülethez. A cél megszentségtelenített eszközének aljas módon a koronavírust választotta, a cél pedig természetesen a ballib kutyák által ugatott Orbáni diktatúra megfúrása. Egyenesen Újpestről!

De mi folyik itt Gyöngyösön a negyedik kerületben tulajdonképpen? Nos, az önkormányzat beizzította telefonvonalait, sorra csörgeti fel az újpesti otthonokat a koronavírus-járvány ügyében történő tájékoztatás jegyében, de a fejtágítás gyorsan átcsap kormányellenes uszításba. Szép kis közérdek!  A városvezetés szerint ezzel minden rendben van, a hívásokat nyilvános adatbázis alapján kezdeményezik, csak és kizárólag azért, hogy a lakosságnak minden fontos információt átadjanak a koronavírussal és a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban. Illegalitás? Ugyan, egy szál se! Az viszont több mint gyanús, hogy olyanokat is felhívnak, akik soha nem laktak Újpesten - ezt a Hír TV egyik nézője is megerősítette, aki már évek óta Németországban él és dolgozik.

Az ellenzéki hűbelebrancs azzal tömi az újpestiek - és nem újpestiek - fejét, hogy a csúnya gonosz magyar kormány semmit sem tesz értük a járványügyi veszélyhelyzetben, nem védi meg őket kellőképpen a gyilkos kórtól. Már csak egy lépés és azt is képesek lesznek felböfögni, hogy a gonosz Orbán Viktor meg akarja ölni őket... Liberális demagógia, légy üdvözölve!

Arra persze már Dérinek sincs épkézláb válasza, hogy miből finanszírozzák ezt a tájékoztató kampánynak álcázott mocskos uszító hadjáratot (helló-belló Gyuri bácsi Karácsonynak utalt egymillája?), ahogyan arra sem, hogy is néz ki pontosan az a bizonyos adatbázis, amit ehhez az undorító akcióhoz felhasználnak.

Persze, miért is csodálkozunk azon, hogy az olimpiagyilkos gittegylet kegyeltje a drámai koronavírus-helyzetet is politikai haszonszerzésre és félelemgenerálásra használja fel? Hogy a járványügyi helyzet megoldására tett valódi javaslatokra fittyet hányva építi a maga kis politikai egzisztenciáját? Hogy azokat, akik valódi segítséget nyújtanak és éjt nappallá téve dolgoznak, gonosz elnyomónak állítja be?

Ne csodálkozzunk. Ennyire futja.
https://ujpest.blogstar.hu/./pages/ujpest/contents/blog/92729/pics/lead_800x600.jpg
Déri Tibor,Észak-Pest,Momentum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?